ZAKŁAD PRODUKCJI MLEKA I PRZETWORÓW MLECZARSKICH W IZMIR
Obiekt ma łączną powierzchnię produkcyjną 1800 m2 na 2 kondygnacjach o powierzchni 950 m2.
Obiekt zlokalizowany jest w strategicznym obszarze transportowo-logistycznym. Znajduje się 130 km od lotniska Adnan Menderes w Izmirze, 90 km od lotniska Edremit, 112 km od portu w Izmirze, 30 km od portu Dikili, 33 km od portu Çandarlı i 35 km od autostrady Stambuł-Izmir.
WEDŁUG ZNAKU GEOGRAFICZNEGO, ser Bergama Tulum jest ważnym produktem regionu, który został opatentowany.
Obiekt ma moc przerobową 50 ton. Płyty nadają się do produkcji żywności, wyłożone są do sufitów, ściany i podłogi w pomieszczeniach są ocieplone i wykonane w taki sposób, aby straty ciepła były jak najmniejsze.
W OBIEKCIE;
* Kotły do gotowania
* Czołgi Ayran
* Parownik 3 tony/godzinę
* Przesiewacz do śmietany 2, 5 ton/godzinę
* Pomieszczenia produkcyjne
* Boiler parowy
* Kompresor
* Generator
* Pokoje magazynowe + 4 stopnie
* +44 stopniowe pokoje inkubacyjne
* Sala laboratoryjna
* Garderoby, Łazienki i WC
* Winda towarowa 2,5 tony
* Pomieszczenia kadrowe, księgowe, administracyjne i archiwalne
Wizyty z podziałem według kraju pochodzenia
Zmiana przedziału dat
Dla lepszego wykorzystania stronie Realigro, ustawić preferencje języka, waluty, metrach kwadratowych lub m kw.
Ustaw teraz Nie pokazuj ponownie